Waarmee kunnen we u van dienst zijn

Doorheen de jaren is onze vennootschap zich meer en meer gaan specialiseren op extra vragen van de klanten. 

Met het schilderen als hoofdberoep kan je ons ook contacteren voor het professioneel leveren en plaatsen van alle glaswerken, zonwering voor binnen en buiten, vliegenramen/deuren en vloerbekleding.

Kijk gerust tussen onze projecten voor  enkele van onze realisaties. 


Via de geel gekleurde titels van onze diensten kan u direct verderklikken naar bijhorende foto's.


Alles van binnenschilderwerk tot buitenschilderwerk behoort tot onze specialisaties.


Voor een gratis vrijblijvende offerte op maat komen we met plezier langs om te bekijken wat allemaal mogelijk is en wat u wensen zijn.


Kan u niet goed kiezen tussen kleuren? Wij beschikken over voldoende kennis om u op weg te helpen.


Een ruim aanbod uit zelfgemaakte A4 kleurstalen vergemakkelijken dit. Heeft u toch ergens een kleur gezien op gordijnen of in een magazine ed.? Met onze kleurenscanner kunnen we eender welke kleur inlezen om hier de perfecte tint aan u verf te geven.

 

Kaleien


Een oude schilderstechniek voor buiten die we steeds meer zien terugkomen deze tijd is kaleien. Het geeft een zuiders uitzicht aan u muren die u huis meer charme en warmte geeft.


Wij werken steeds met een 3-lagig systeem. We beginnen met een minerale hechtmortel die oneffenheden en diepe voegen opvult, aangebracht met een blokborstel. Deze mortel bestaat uit hydraulische kalk die een uitstekende hechting geeft en dampdoorlatend is, waardoor er een goede vochtwisseling met de omgeving ontstaat.


Als afwerking plaatsen wij hierover 2 lagen siloxaan buitenmuurverf in de kleur die u wenst. Deze is ook dampdoorlatend, spanningsvrij en is slagregendicht. De perfecte bescherming voor al u gevels dus ! 


Gevels en alles buiten

Gevels, raamwerk, houtwerk, yzerwerk, kortom alles dat aan vernieuwing of verandering toe is kunnen wij onder handen nemen. Dit gaat van lakwerken, beitsen, hydrofuge, quartzen enz. 


Wij beschikken over voldoende ladders en stellingen waardoor we in alle veiligheid in de hoogte kunnen werken. Heeft u toch moeilijk bereikbare plaatsen? Dan kan het huren van een hoogtewerker een optie zijn. 


Schilderwerken binnenshuis


Bent u de oude kleuren moe, heb je nieuw gebouwd en wil je alles graag tip top in orde hebben?


Dan staan wij u met plezier ten dienst en rade. Vooraleer we aan de werken starten kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. 


Heb je je schilderdeuren graag strak afgewerkt? Met onze spuitinstallatie en spuitruimte in ons werkatelier zorgen wij ervoor dat deze strak gespoten worden. Ter plaatse spuiten is soms zelfs ook mogelijk !


Verwarmingen ed spuiten wij ook ter plaatse, deze hoeven hiervoor niet gedemonteerd te worden.


Muren waar je met whiteboard stiften kan op schrijven/tekenen en weer afvegen, magneten kan tegen hangen of zelfs met krijt kan opschrijven? Ook hier bieden wij oplossing in verfmaterialen aan. Altijd leuk voor de kleintjes of voor een meerwaarde aan u kamer te geven.


Vliesbehang


Vaak raden wij klanten aan om te opteren voor vliesbehang, dit is steeds een meerwaarde voor u huis. 


Vliesbehang is effen en glad, heeft geen vezelopruwing, ademend, overschilderbaar en milieuvriendelijk maar bovenal scheuroverbruggend. Geen barsten van gyproc of zettingsvoegen meer, de vlies vangt deze op. 


Vertoont u verouderde bezetting fijne windbarstjes? Met dit vliesbehang zal je hier nooit niets meer van merken. Het zorgt tevens voor een strak en glad eindresultaat. 


Vinylbehang


Een mooi stukje vinylpapier met een modern of landelijk thema kan u ruimte een volledige andere dimensie geven. We merken vandaag de dag terug een grotere vraag naar muren in een ruimte die de klant wil accentueren met een behangpapier. 


De keuze hierin tegenwoordig is oneindig, alles wat u maar kan bedenken kan u wel ergens terugvinden in een stalenboek. We nemen u dan graag mee naar onze groothandel waar we in alle rust tussen al de staalboeken kunnen kiezen. 


Had u een mooie vakantiefoto of iets dergelijk die u graag vergroot op u muur had gezien? Ook dit kan in een behang geprint worden zodat die herinnering voor eeuwig kan gekoestert worden. 

Glaswerken

Ook hier zijn tal van producten en diensten aanwezig waarmee wij jullie kunnen verderhelpen.


Door het gebruik van glas geeft u uw woonkamers een eigentijds design.


Glazen deuren en wanden


Een glazen deur of wand kan een hele andere dimensie geven aan u huis. Denk maar aan een glazen deur tussen 2 kamers of een glazen douchewand in u badkamer. Het is modern en geeft zo een meerwaarde aan de kamer. 


Deuren en wanden moeten gehard zijn, dwz dat het glas een thermische behandeling  heeft ondergaan waardoor deze tot 5x sterker is en in tal van kleine stukjes valt voor de veiligheid bij glasbreuk. Er kunnen geen grote scherpe stukken glas vallen en men kan er zich dus niet aan snijden.


Hier zijn enorm veel mogelijkheden in naar kleur, uitsparingen, diktes, zandstralingen, enz.


Ze kunnen bevestigd worden in de muur of bestaande deurstijl, of met vloerveer, afhankelijk van de grootte en mogelijkheid. 


Ook de keuze in beslag, profielen en dergelijke kan gaan van blinkende alumium naar mat zwart. Tussen onze projecten kan u verschillende uitvoeringen bekijken. 


Glas allerlei


Glas kan in verschillende toepasingen gebruikt worden. Daarom is er ook een grote verscheidenheid in verschillende soorten glastypes. We noemen de meest voorkomende op. Is er toch iets dat u wenst maar niet kan terug vinden of graag wat meer informatie over had? Vraag het gerust na en wij doen de rest. 


Zo zijn er verschillende vormen van glas die onze kennis al gepasseerd zijn. Gelaagd, gehard, gewapend, allerhande soorten sierglas, veluxen, herstellen van enkele en dubbele beglazing, leveren en plaatsen van nieuwe enkele en dubbele beglazing, plaatsen van glas op veranda's met eigen profielen, enz... Het aanbod is enorm.


Verschil gehard en gelaagd? Bij beschadiging valt gehard in talloze stukjes uit elkaar, terwijl gelaagd aan elkaar blijft hangen dmv een folie tussen 2 aparte glasplaten. Denk aan het verschil bij je wagen, zijramen zijn gehard, voorruit is gelaagd.


Had u graag uw huis beter geisoleerd? Wij vervangen u oude enkele of dubbele beglazing in nieuw hoog rendementsglas. Dit zorgt niet alleen voor een betere isolatie maar ook voor een verlaagde energiefactuur. U kan hier zelfs nog subsidies voor aanvragen. We beschikken over houten binnen-en buitenlatten om u rendementsglas te plaatsen indien er hier geen plaats voorzien is in de raamlijst. We zetten ze zelfs in een primerlaag als u dat wil !

Zonwering

Komt de zon binnenschijnen op plaatsen die u liever niet hebt, zit u graag in de zomer onder een grote gezellige overkapping of verkiest u liever wat privacy met een warmte werende oplossing aan de buitenkant?


Dan kan u bij ons terecht voor verschillende opbouw oplossingen. Wij plaatsen voornamelijk windvaste screens en voorzetrolluiken met telkens uiteenlopende mogelijkheden. 


Automatisatie met zon- en windsensor, bediening door schakelaar of afstandsbediening, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. 


Windvaste screens


Screens zijn tegenwoordig standaard windvast, ze zitten met een zip-rits vast in de geleiders waardoor ze niet meer uit hun positie kunnen geraken bij eventuele sterke winden.


Ze kunnen in elke Ral-kleur en structuurlak geleverd worden met een grote keuze aan doeken en afwerkingen.


Ze zorgen vooral voor wering van de zon en verminderde temperaturen in huis. De screendoeken zijn zo gemaakt, dat men van binnen alles nog buiten kan zien, maar niets van buiten naar binnen. Is het donker buiten en brandt er licht binnen zal dit proces omkeren.


Ook op afhellende veranda's in glas zijn er screens verkrijgbaar. Dit zijn wel andere soorten dan de gewone voor rechte ramen maar hebben dezelfde eigenschappen en werking.


Bediening kan gebeuren via afstandbediening en/of draadloze schakelaars die je kan hangen waar je wil. Verschillende modellen en kleuren zijn mogelijk. Voorzetrolluiken


Rolluiken daarentegen zorgen dan weer voor volledige verduistering en zijn daarbij nog eens inbraakveilig. Verschillende afwerkingen in kleuren en lamellen zijn hier mogelijk.


Het vervangen van een beschadigd of verouderd rolluikblad en lint is ook mogelijk.


Heeft u nog van die oude houten rolluiken die u soms met moeite omhoog krijgt ? Hier kan naar een lichtere en zelfs beter geïsoleerde pvc of alu rolluikblad gegaan worden. Zelfs het automatiseren is mogelijk zodat met een simpele klik het rolluik kan bediend worden.

Niets is meer vervelend dan het binnenkrijgen van muggen, vliegen of andere insecten. 


Hierbij kunnen wij u helpen door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. 


Vliegenramen


Voor elk raam is er een vliegenraam op maat beschikbaar. Deze zijn voorzien van handige klikkers waardoor het in- en uithalen van dit systeem kinderspel is. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn verkrijgbaar in elke Ral-kleur en eventuele structuurlak. 


Vliegendeuren


Voor de deur die naar u terras of tuin leidt kan er simpelweg een vliegendeur voor geplaatst worden om de insecten buiten te houden. 


Deze word meestal geplaatst op kader, zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en beschikken over roestvrije scharnieren. Ze hebben een moderne horizontale S-greep om te openen. De deuren zijn gemaakt uit materialen bestendig tegen alle weertypes. Wenst u ze toch er graag uit te halen tijdens de winter? Via een makkelijke demontage aan de scharnier is dit mogelijk. 


Ze worden standaard geleverd met een plint van 30cm hoog, dit om de stevigheid te garanderen.


Beschikbaar in alle Ral-kleuren en structuurlak.


In optie kan er gekozen worden voor een eventuele verhoogde stootplint en een pomp voor automatische sluiting. Heeft u huisdieren? Door een speciale Petscreen gaas zal deze niet meer beschadigd worden door de scherpe nagels en kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een honden- of poezenluik.


Schuifvliegendeuren


Schuiframen/deuren zijn ook veelgebruikte systemen om naar u terras of tuin te gaan. Ook hiervoor zijn speciaal op maat gemaakte schuifsystemen voor het weren van insecten. 


Deze kunnen geplaatst worden op kader, maar in de meeste gevallen is een onder- en bovenprofiel meer dan genoeg. Ze hebben een moderne horizontale S-greep om ze open te schuiven. Wenst u nog een strakkere uitvoering, dan kan u kiezen om deze in Invisible te nemen. Geen horizontale S-greep meer, maar 2 smallere verticale S-grepen aan de uiteinden om ze te openen. 


Ze zijn verkrijgbaar in alle Ral-kleuren en structuurlak en eventueel in dubbele uitvoering voor als u er meerdere op 1 raamwerk wil. 


Ook hier is de optie Petscreen en/of een honden- of poezenluik een must-have met huisdieren

Vliegenramen en deuren

Vloerbekleding

De vloer en zijn bekleding is zeker een niet te vergeten en belangrijke plaats in het huis. 


Wij verstaan vooral hieronder dan het plaatsen van PVC-vloeren, linoleum en tapijten.


Had u graag de bestaande plinten anders gezien? Geen probleem, zonder veel werk en breken kunnen wij hier simpelweg een overzetplint plaatsen en die in kleur naar keuze voor u schilderen. 


Vinylvloer


Een vloer die niet alleen comfort brengt, maar ook het interieur met zijn geluidsdempende werking in een stillere ruimte verandert.


Deze vloeren zijn mooi, comfortabel en duurzaam, voelt nooit koud aan en de gehele collectie is geschikt voor vloerverwarming. Ze kunnen geplaatst worden op een mooie egale vloer en zelfs op bestaande tegels. Hier is natuurlijk wel een voorbereiding van hechting en egalisatie noodzakelijk die wij graag voor onze rekening nemen. 


Tal van verschillende patronen, kleuren en ontwerpen zijn hier mogelijk. Vraag onze stalenboek aan om u keuze te maken. 


Bijhorende afgewerkte of schildersplinten maken het geheel volledig af.